2021-10-06

33.ULUSAL KİMYA KONGRESİ

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü tarafından düzenlenen 33.Ulusal Kimya Kongresi 07-09 Ekim 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

Ulusal Kimya Kongreleri 1984 yılından beri her yıl ayrı bir üniversitenin ev sahipliğinde yapılması sürdürülen ülkemizin kimya alanındaki en saygın ve köklü kongreleridir.

Kimya ile ilgili tüm konularda araştırmalar yapan bilim insanlarının aktif olarak yer almaları ve katılımcılar ile bilgi ve tecrübelerini paylaşmaları temel hedef olarak belirlenmiştir. "Kimyanın Gücü" ana teması ile düzenlenecek olan kongremiz disiplinler arası çalışmalarda Kimya’nın önemini ortaya koyacaktır.

33.Ulusal Kimya Kongresi’nde kimyanın farklı alanlarında uzman 7 çağrılı konuşmacının sunumlarını, 138 sözlü bildiri ve 130 poster bildiri yer alacaktır.

Doç. Dr. İbrahim İsmet ÖZTÜRK

Kongre Başkanı